Huidverzorging


Ieder gezicht en iedere huid is anders en heeft zijn eigen wensen en behoeften, samen met u kijken we naar de huidverzorgingsbehandeling die perfect aansluit op uw wensen de behoeftes van de huid. 

Kom heerlijk ontspannen tijdens deze behandeling en stap naar buiten 

met een prachtige gereinigde en de hydrateerde huid.Huidverbetering   


De bindweefsel behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een geweldige anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint. Na de eerste behandeling is al een frisse, stralende huid te zien.

De doorbloeding wordt gestimuleerd en daardoor krijg je een vollere huid en minder diepe lijnen. Rimpels worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens, je huid krijgt een prachtige glow!        

 Massage


Een massage is goed voor lichaam én geest. Door u regelmatig te laten masseren raakt u afvalstoffen kwijt en wordt uw lichaam weer soepel en ontspannen. De onverdeelde aandacht die u krijgt, maakt dat u weer even helemaal tot uzelf kunt komen. Dit is goed voor uw immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. En daarnaast is het ontzettend lekker!

 

Pedicure


Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen! Voetverzorging betekent het voorkomen en verhelpen van problemen, maar is ook een weldaad voor uw voeten. Voor veel mensen zijn de voeten een onderschat lichaamsdeel. Ze worden dan ook niet altijd betrokken bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. De voeten zijn de basis van een goed evenwicht, zowel fysiek als mentaal.


Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij pedicure,

deze vindt u op de pagina Pedicure.


Harsen


Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte haarpunt zodat je in tegenstelling tot scheren na harsen nooit harde stoppels zult hebben. Wimperlifting


Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij word een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle  wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift om een  sprekende blik te krijgen. De gelifte en gekrulde wimpers blijven gemiddeld 6-9 weken lang mooi.